sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Uusilla kengillä

Ostin kevään alkajaisiksi uudet kengät. Ja tänään nämä FootJoyin valkoiset kaunottaret pääsivät ensimmäiselle kierrokselle.



Vanhat olivat jo aika kuluneet ja likaiset. Ruusikkeet eivät pysyneet kunnolla paikoillaan ja siitä syystä jalkakin vääntyi niissä vähän huonoon asentoon.
Loppusuoralla oli kolme eri mallia, jotka kaikki istuivat jalkaan hyvin.
Nämä Eccon kenägt olivat jalassa taivaalliset. Mutta väri oli liian hallitseva. Niissä kahdessa liikkeessä, joissa kävin oli vain tämä punainen versio. Jäivät kaupan hyllylle värin vuoksi.

Toiset hyvin istuvat ja myös hyvännäköiset kengät olivat muistaakseni FootJoyn kengät, joissa oli nauhojen automaattikiristys. Samanlainen kuin joissakin monoissa.

Istuivat jalkaan kuin hansikas, mutta en kuiteenkaan uskaltanut ostaa niitä kiinnitysmekanismin takia.

Valkoiset klassisen urheilulliset FootJoyt veivät voiton. Ja hyvin toimivat. Otin kierrokselle varakengät mukaan mutta ei puhettakaan, että olisin tarvinnut niitä.

Oli muuten ihana keli tänään. Lämpötila parissakymmenessä asteessa. Alkoi jo olla kesän tuntua. Lumisateesta ei ollut tietoakaan.



Ja tänäänhän on myös äitienopäivä. Ihana miesväkeni (49, 20 ja 19 v) oli hankkinnut minulle myös golfaiheisia äitienpäivälahjoja. Pinkkiä ja punaista niinkuin tytöille kuuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti