tiistai 27. syyskuuta 2011

Aura Golf on mukava

Kävin tässä männä viikonloppuna Turun Ruissalossa pelaamassa kierroksen Aura Golfissa. Viime vuonna kävin miehen kanssa. Nyt olin houkutellut mukaani kaksi muuta vakipelikaveria. Olemme tarkkoja naisia golfin, ja kaiken muunkin suhteen.


Mitäpä muuta tästä perinteikkäästä kentästä voi sanoa kuin: mainio tunnelma, hienot ja vaihetelevat väylät sekä hyväkuntoinen kenttä, joka rullasi alkusyksyn täyteenbuukattuna aurinkopäivänä mainioisti eteenpäin.

Mutta puut. Jos jotain ääräpäitä kentältä kuului, ne tulivat alkupään väylien massiivisista (ja ah niin kauniista) puista. Esimerkiksi kakkosväylällä löin sinnikkäästi samaan puuhun kolme kertaa.

Tämän loppupään par 3:n avasimme kaikki lähes greeniosumin.

Niin oliko kentässä mitään miinusta? Kuutosväylällä rangepallot ulottuvat väylälle saakka. Meilläkin tuli lyötyä väärää palloa. Ja lopulta oma pallo katosi. Aika pitkät raffit oli myös. Liekö tarkoituksella.

Klubille hyvän päivän jälkeen kuoharille ja sitten vielä Turun keskustaan Aurajoen rantaan pienelle iltapalalle (Tintå=hyvää lankkupizzaa).

Kotona jälleen kymmenen kieppeissä illalla. Turun keskustasta Espoon kehä kakkosen kupeeseen kestää vain tunti 20 minuuttia.

Käykää Turussa ja Aura Golfissa. Ja vielä ehtii vaikka tutustua myös kulttuuritarjontaankin.

Pisteet 4,5–5-/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti