perjantai 26. heinäkuuta 2013

Finnish Open Espoon Masterissa

Tänään ja huomenna on mahdollisuus seurata Golfin Nordic Leagueen kuuluvaan Finnsih Openia, joka pidetään Master Golfissa Espoossa.


Itse seurasin eilen muutamaa ryhmää väylällä 18. Se on Master-kentän helpoin väylä, lyhyt par 4, mutta on nyt kisojen ajaksi muutettu par 3:ksi. Pelaajat avaavat punaiselta ja tähtäimessä on tietysti griiniosuma. Parhaimpia lyöntejä olivat mielestäni bunkkerilyönnit. Niitä osui kohdalle aika monta, koska griini on noin 50 %:sti ympäröity hiekalla. Suoraan griinille tulleita palloja oli yllättävän vähän.


Aivan vieressä on väylän 7 greeni. Siinä on myös hauska seurata, millaisia kakkoslyöntejä pelaajilla on ja miten putit kulkevat.


Jos kisan tulokset kiinnostavat, tämän tulostaulun lisäksi tuloksia voi seurata livenä myös netissä: http://eccotour.org/scores/#/competition/25/leaderboard

Tämän päivän jälkeen selviää, kutka pääsevät huomiselle viimeiselle kierrokselle. Vaikuttaisi siltä, että vähintää pariin pitää pelata, jotta viimeisen kierroksen paikka heltiää.

Niin ja rahaakin tästä kisasta voi saada yhteensä 60 000 €, josta voittaja noin kymppitonnin ja viimeiset muutamia satasia. Amatööreille, joita kisassa on muutamia, ei sitten heltiä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti