sunnuntai 28. elokuuta 2011

Hyvä vaate kruunaa kierroksen

Golfikierros tuntuu aina mukavammalta kun on päällä mukavat ja sopivat vaatteet. Sellaiset, joita ei tarvitse repiä tai nykiä, mikään ei hierrä tai pullota ja taskuista löytyy helposti kaikki tarpeellinen.

Olen siinä mielessä myös vähän turhamainen, että golfvaatteiden tulisi myös näyttää hyvältä (vaikka tätä ei aina päälle päin uskoisikaan).

Golfliikkeiden tarjonta Suomessa on aika ikävä ja yksipuolinen. Netistä voi kuitenkin tilata helposti ja kohtuuhinnalla sekä vaatteita että muutakin golfiin liittyvää.

Ralf Laurenin vaattet ovat usein makuuni.


En ole kyllä nähnyt näitä missään liikkeessä Suomessa. Netistä löytyy kyllä helposti: http://www.ralphlauren.com/shop/index.jsp?categoryId=1766618

Nyt olen vailla sopivaa pitkähihaista neuletta. Nämä näyttivät aika kivoilta.
Tämä on Daily'n mallistoa. Ihant värit.

Tässä Röhnischin puseossa on aika veikeät hihat.

Ruotsalaisen Lindbergin mallistoa olen nähnyt ainakin Peltomäki Golfissa ja Stockmannilla. Näyttävät paremmilta livenä kuin kuvissa. Ovat pitkää kapeaa skandinaavista tyyliä. Verkkokauppa toimii myös.
www.jlindeberg.com

1 kommentti:

  1. Nyt kun juuri pääsin hehkuttamaan Laurenia, osui silmiini uutinen siitä, että brändi on osanut New York Timesin kaikki iPad-mainospaikat kuukaudeksi.
    Aika villiä!
    http://www.marmai.fi/uutiset/ralph+lauren+osti+kaikki+ny+timesin+ipadmainospaikat+kuukaudeksi/a677289?s=r&wtm=Markkinointi_Mainonta/-31082011&

    VastaaPoista