tiistai 12. heinäkuuta 2011

Piipahdus Kultaranta Golfissa

Loma on siitä kivaa aikaa, että voi bongailla eri kenttiä. Kävistiin Kultaranta Golfissa Naantalissa. Päivä oli valtavan kuuma, ja oli vähän veto poissa. En tiedä johtuiko siitä mutta kenttä ja sen ympäristöön rakennetut fasiliteetit eivät täysin täyttäneet odotuksia.


Klubitalo on melko uusi ja rakennettu vanhan maatalon maille, samoin kuin itse kenttäkin. Vähän kolkolta näyttää. Vai mitä? Vanhan rakennuksen (punaiset rakennukset oik.) tyyliit tehdyt rakennukset olisivat sopineet henkeen mielestäni paremmin.

Kenttä oli myös hiukkasen tylsä. Mies valitti, että pitkälyöntiselle vähän hankalan pituiset (lue lyhyet) väylät.

Majoituimme alueelle rakennettuihin uusiin resort-huoneistoihin. Ihan ok. Hinta oli kiva yllätys. Kierros hotellimajoitukseen liitettynä vain 35 €.


Kaiken kaikkiaan oli kivat kaksi kesäpäivää Turussa ja Naantalissa. Mutta Kultaranta Resortille pisteitä ehkä vain 3-/5. Vähän niinkuin "luke warm".

1 kommentti:

  1. Eipä ole pahan hintainen kierros ja hotelliyö! Ihan vain tuon takia voisi jopa käydä kierroksen pelaamassa. Klubin olisi todella voinut tehdä maalaistalon näköiseksi - erottuisi silloin hieman persoonallisempana klubitalona. :)

    VastaaPoista