keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ensiapupakkaus energian laskuun

Maanantaina alkoi sitten loma. Se tietää lisää golfkierroksia viikkoon.
Eilen lähdimme miehen kanssa illansuussa pelaamaan kesäisen kalasoppalounaan (nam) jälkeen. Tuoretta vettä oli pullossa ja banaani bägissä. Niillä piti pärjätä kierros loppuun - iltapalaksi odotteli hallista ostetut grillipihvit.

Mutta kuinkas sitten kävikään... Vähän puolen välin jälkeen alkoi tulla tunne siitä, että energiataso laskee ja siinä samalla tietysti pelin taso. Tässä pieni ensiapupakkaus vastaaviin tilanteisiin.


Siripiri. Eräs rouva tutstutti minut hedelmäsokerin vireyttävään voimaan Vierumäellä joitakin vuosia sitten. Sen jälkeen tämä jo lapsuudesta tuttu tuote on kuulunut bägini perusvarustukseen. Hedelmäsokeri imeytyy nopeasti. Se on myös riittoisaa, sillä Siripirejä ei kannata syödä kuin 1-2/kierros, muuttoin iskee sokerihumala ja vielä isompi lamaannus.


Merisuola. Pari hippua suolaa suuhun sulamaan ja elo muuttuu parin väylän jälkeen pirteämmäksi. Tällä hetkellä minigrip-pussistani on vaaleanpunaista ruususuolaa Himalajalta.


Vesi, vesi ja vesi. Tämä kaiken elämän eliksiiri on syystä muistaa myös jokaisella golfkierroksella. Kesäsäillä hyvä nyrkkisääntö on juoda noin vesilasin verran joka väylän jälkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa noin kahta litraa / kierros.

Golfpisteen sivuilta löytyi myös hyvä juttu ravintotankkauksesta golfkierrosta varten.
http://golfpiste.com/golfkunto/?p=uutiset&newsid=96270&cid=68

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti