torstai 2. kesäkuuta 2011

Mäkin haluan oman golfkärryn

Nyt olen sitten kateellinen miehelleni. Hän täytti vuosia (siitä en ole kateellinen) ja sai työkavereilta lahjaksi golfkärryn. Ja tänään oli uusi kärry, Cadywel merkiltään koekäytössä. On kuulemma testivoittaja.


Itsekin pääsin vehjettä vähän rullailemaan, ja kivalta tuntui. Liikkui kevyesti ja tasaisesti. Bägi tuntui pysyvän kärryn päällä huomattavasti paremmin kuin normaalissa klubikärryssä.
Näppärää on mielestäni myös se, että kärryyn saa kivasti kiinnitettyä sateensuojan. Sateella ei tarvitse sähläillä varjon kanssa ja kesällä voi suojautua kätevästi auringolta. Erityisesti toivon, että käyttöä olisi vain tuossa jälkimmäisessä säätyypissä.
Vaikka kärry menee pieneen tilaan - aivan kuin lastenrattaan kokoon taitettuina - jopa farmariauton takaluukku tulee aika täyteen kahdesta bägistä ja yhdestä kärrystä. Mies kyllä vakuutti, että kyllä sinne toinenkin kärry mahtuisi.
Mahtaisinko saada samalaisen vehkeen vaikka itse lahjaksi omana syntymäpäivänä, mihin ei ole kun reilut pari viikkoa. Netissä näyttää tarjoushinta olevan 199€.
Toistaiseksi kärryttelen rahisevilla lainakärryillä. Olen vähän kärsimätön. Enkä oikein tiedä jaksaisinko pakkailla omia kärryjäni. Happamia sanoi kettu...
Hyvä uutinen tänään oli, että pisteet kipusivat tänään yli 30:n pitkästä aikaa. Pari paria, muutama bogi ja jokunen täysi katastrofiväylä.

Tällaista helatorstaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti